مطب: یکشنبه و سه شنبه 16:00 تا 19:00

آدرس: تقاطع مطهری و میرزای شیرازی، ساختمان پزشکان 111، طبقه 4، واحد 10

09123366511
× If you don’t speak "Farsi" contact Dr. Vaghardoost directly by sending a message on Whatsapp or Telegram: +989123366511

لیست سوالات

سوال:

آقای دکتر مرسی از پاسختون ،خیلی دوستتون دارم .
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام متشکرم

سوال:

سلام آقای دکتر.دکتر احسانی منو به شما معرفی کردن.من دندانهای خیلی بزرگی دارم و زمان خندیدن لثه هایم مشخص است در واقع تمام صورتم دندان است.جراحی فک را برایم مناسب ندانستند. فکر میکردم با تزریق چربی و برجسته کردن لب پوشش داده شود که دکتر احسانی فرمودند با شما مشورت کنم.
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید که فکر می کنم ویزیت شده اید. متشکرم

سوال:

سلام اقای دکتر وقردوست .وتشکر از زحماتتون.اقای دکتر تزریق بوتاکس تا اونجا که اطلاع دارم میگن گوشه خارجی ابروها رو اندکی بالا میبره .خواستم بپرسم ایا میشه به گونه ای بوتاکس رو تزریق کرد که به جای بالا بردن گوشه خارجی ابروها کمی وسط دو ابرو (روی پل بینی)رو بالا ببره؟ممنونم
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام خیر. متشکرم

سوال:

درسن 16سالگی عمل بینی امکان داره دوباره بینی به حالت قبلی برگرده یا نه؟چند درصد احتمال بازگشت وجود دارد؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام در خانمها، 16 سالگی به بعد می توان عمل لازم بینی را انجام داد. متشکرم

سوال:

با سلام من از ابتدا گونه ی برجسته استخوانی نداشتم ولی بخاطر چر بودن صوزتم عضله داشتم و با کمی لبخند گونه ام برجسته میشد. ولی با یکدفعه لاقر شدنم صورتم به سمت چایین کشیده شد و روز به روز هم بدتر میشه و چربیهی زیر چشمم هم از بین رفته و یک خط عمیق زیر چشمم داعما داره عمیق تر میشه اهل ورزشم هستم و رژیمم نمیگیرم. صورتم رو 12 ساله اصلاح (با بند)تقریبا 2تا3 روز یکبار(به علت تراکم زیاد مو و 11 بار هم لیزر کردم) چون صورت جزابی دارم این مشکلم داره دیوونم میکنه. احتیج به گونه گذاری دارم
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید ولی پروتز گونه به نظر مناسب است. متشکرم

سوال:

سلام اقای دکتر من الان 5 روزه تو رشت عمل کردم بینیم کج بود با این که کوچیک بود الان ورمش زیاده کی فرم اصلی بینیم معلوم میشه؟در ضمن من خیلی مراقبت می کنم حرف زدن برای بینیم ضرر داره؟ممنون از شما
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام در تکنیک ما باید حداقل یک هفته بعد ورم کاهش یابد و حرف زدن مشکلی ندارد. متشکرم

سوال:

سلام مي‌خواستم بدونم كه آيا فرم بيني مورد نظرمون را شما انتخاب ميكنيد يا خودمون و اين كه آيا ممكنه كبودي صورت هيچ وقت از بين نره؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید با نظر شما و امکان آن از سمت جراح باشد. معمولا کبودی نداریم.و اگر هم باشد خیلی جزئی و زود گذر است. متشکرم

سوال:

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.حدودا 5 ماه از عمل بینی من میگذره.قسمت نوک بینی من اصلا ورم نداره و از اندازه و فرمش کاملا راضی هستم.اما قسمت دیواره ی خارجی بینیم از یک طرف به شدت متورمه.و این تورم باعث شده بینی کج به نظر برسه.میخواستم ببینم آیا با مرور زمان از شدت ورم دیواره بینی کم میشه یا بعد از یک سال نیاز به ترمیم هست ؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام حتما باید 1 سال بگذرد. متشکرم

سوال:

من مخواهم که بینی خودمر عمل کنم از اینکه مشکمن هم این است که افتاده گی دارد ( بعنی بینی بلند نیست )خواهش میکنم که در باره معلومات بدهید من قبل هم از شما سوال کرده بودم اما جواب را بگرفته ام
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید جراحی انجام شود، ولی دقیقا سوال شما چیست؟ متشکرم

سوال:

سلام خسته نباشید.امید هستم 31سال سن دارم. 6سال پیش برای ریزش موهام به یکی از همکارهاتون بنام دکتر احسان ربانی مراجعه کردم. برای من قرص فینستراید و ماینوکسیدین 5درصد تجویز کرد. که ریزش موهام فقط موقتی قطع شد. حالا بخاطر استفاده از فینستراید از بزرگی سینه رنج میبرم. میخواستم بدونم درمان دارویی دارد که سینه هام بهتر بشه؟ لطفا راهنمایی کنید. باتشکر.{الان از فینستراید استفاده نمیکنم} اگراحتیاج به جراحی داشته باشد هزینه آن چقدر است؟ ممنونم
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ساکشن شود. هزینه 2 میلیون. متشکرم

سوال:

سلام دکتر جون. دکتر من آسم دارم آیا میتونم بوتاکس انجام بدم؟ آیا بوتاکس برای افرادی که آسم دارند مضر هست؟ دکتر یه جا خوندم که بوتاکس عوارضی داره مثل دوبینی و حالا یه جند تا مورد دیگه که الان دقیفا خاطرم نیست. دکتر واقعا بوتاکس عوارض داره؟ میترسم بوتاکس کنم بیشتر گرفتار شم!!!! والا دکتر آدم کلی هزینه کنه بعد دوبینی و اختلال در دید پیدا کنه واقعا بی انصافیه....دکتر حداکثر جلسه برای انجام بوتاکس چند جلسه هست؟؟؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید توسط فرد ماهر انجام شود تا احتمال عوارض کم باشد ولی در حال حاضر آرایشگرها هم بوتاکس می زنند. بوتاکس برا ی شما موردی ندارد. متشکرم

سوال:

با سلام. آقای دکتر لطفا عکس ضمیمه سوال روملاحظه کنید پایین لبم یک سری بر جستگی هست که خیلی بد فرمه می خواستم ببینم راهی برای از بین بردن اون بر جستگی ها وجود داره؟؟و اون قسمت فرو رفته که دو تا خط افتاده هم درست می شه؟ با سپاس
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید از نزدیک ویزیت شوید. متشکرم

سوال:

سلام خسته نباشید من 4 سال پیش عمل بینی انجام دادم و الان احساس میکنم نوک بینی ام ورم کرده بزرگ شده داره میاد جلو آیا آمپولی یا روشی هست که دوباره درست بشه؟ ممنون
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید. متشکرم

سوال:

سلام سر بینی من گوشتیه و پزشکی که بهش مراجعه کردم گفت از یک غضروف مصنئعیه امریکایی استفاده می کنم که بعد از مدتی تبدیل به غضروف بدنت میشه.به نظر شما این کاره درستیه؟ عوارضش چیه؟ ممنون میشم اگر کامل توضیح بدید.خیلی به کمکتون نیاز دارم.
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام در بینی باید فقط از غضروف بینی شما استفاده شود و این غضروفی که پزشک شما گفته ،اسمش را بپرسید تا ما هم یاد بگیریم. تمام غضروفهای مصنوعی که تا به حال استفاده شده دچار عوارض شده و رد شده است. متشکرم

سوال:

دکتر حدودا طبق تجربه شما چقدر زمان می بره کبودی صورتم بره؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید در عرض یک هفته برود. متشکرم