× If you don’t speak "Farsi" contact Dr. Vaghardoost directly by sending a message on Whatsapp or Telegram: +989123366511

لیست سوالات

سوال:

سلام،آقای دکتر ممنونم که جواب دادید، ازتون راجب جای بخیه پره بینی پرسیدم و اینکه 25 روز از عملم میگذره و الان جای بخيه ھا صاف و تقریبا داره میره. اما برای اینکه بعد مدتی اسکار نشه فرمودین میتونم سیلیکون ژل استفاده کنم. میخواستم بپرسم روزی چند بار و تا کی باید مصرف بشه؟ و اینکه آیا استفاده الان که فعلا پوست صاف و اسکاری نیست مشکلی پیش نمیاره مثلا فرو رفته شدن خط زخم؟ واقعا ممنونم ازتون
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام روزی 2 بار.نگران نباشید. متشکرم

سوال:

با سلام وخسته نباشيد . چند وقت بعد از جراحي بيني ميشود از عينك استفاده كرد
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام 2 ماه. متشکرم

سوال:

سلام آقاي دكتر من 10 سال پيش ژل گونه تزريق كردم توسط يك دكتر بيهوشي كه به من گفت بين 3 تا 5 سال اين ژل جذب ميشه كه با گذشت 10 سال نه تنها هنوز جذب نشده است بلكه در سال دوم به صورت گلوله هاي كوچك لغزيده زير پلك و گوشه چشمم جمع شده كه منظره ناخوشايندي برايم بوجود آورده خواهشم ميكنم منو راهنمايي كنيد كه چطور ميتوانم از شر اين ها رها بشم آيا ميشه ساكش كرد يا حتما" بايد جراحي كنم هر كدام چه هزينه اي دارد ممنون از جواب و توجهتون
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید. متشکرم

سوال:

با سلام و خسته نباشيد خدمت دكتر وقردوست دكتر ايا شما عمل جراحي فك انجام ميدهيد ، من يكسال است كه تحت نظر دكتر دندان پزشك فك بالا و پايينم اماده جراحي شده است و به گونه اي است كه دندان هايم كامل به هم نميرسند و نيازمند جراحي فك ميباشد ايا شما جراحي فك هم انجام ميدهيد؟ و در غير اينصورت ميتوانيد از همكارهاي محترم پزشكي را پيشنهاد بدهيد با سپاس فراوان از شما
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام بله،برای ویزیت تشریف بیاورید. متشکرم

سوال:

ba arze slm. hamantor k gofte bodin chandta ax az karay in dc K to Soed hastan gozashtan, video hai k to massage avvali gozashte bodam didin ?! ye doctore kar dorosto herfei be nazar miad, amma man az jeryane jarrahi ziad nemidunam dar vaghe, ishon closed nose surgery anjam midan, aya in khobe ya na ? chand % be nazare shoma khobe k man pishe ishon amal konam ? khasti karasho bishtar bebini, tu youtube ba karash ashna mishi, esme klinikesh has " Nackaklinikken stockholm. sorry keybord farsi nadaram majoram ...! thanx
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام در حال حاضر جراحان بزرگ بینی اکثرا جراحی باز می کنند. مدرک جراح شما باید فلوشیپ یا فوق تخصص پلاستیک باشد. متشکرم

سوال:

سلام ، وقتتون بخیر جناب دکتر بینی من گوشتی هست یک مقدار انحراف و قوز هم داره ، میشه هزینه عمل و با نهایت تخفیفی که میتونید قائل شید بگید لطفا. من 3 میلیون بودجه دارم و شدیدا هم به این عمل نیازمندم.
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام برای ویزیت مراجعه کنید .اول جراح خود را انتخاب کنید و از جراحی مطمئن شوید. متشکرم

سوال:

خسته نباشید. عمل لیزر لیپولیز برای شکم و پهلوها آیا مناسب است؟ اگر نیست راه مناسب تر کدام است؟ البته به جز جراحی ساکشن
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید.البته این روش را قبول ندارم. متشکرم

سوال:

سلام خسته نباشید من اندام سیبی شکل دارم .شکم بزرگ باسن و پاهای لاغر میخواستم بپرسم از طریق تزریق چربی میشه از ناحیه شکم و پهلوم بردارید وبه باسن و رانم تزریق کنید؟؟؟ هزینه اش چقدر میشه؟؟؟؟
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید. متشکرم

سوال:

سلام دکتر.خسته نباشید من با شما همین 1شنبه عمل داشتم اما زنگ زدن گفتن تشریف ندارین من برای عمل یه کم عجله دارم چون باید مرداد ماه سر کاری باشم که مقدور نیست اون موقع عمل کنم خواستم بدونم عملم چقدر عقب افتاده در بیمارستان رازی ممنون از لطف شما
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام متاسفانه احتمالا دیگر در بیمارستان رازی جراحی نداشته باشم. جهت جراحی به مطب مراجعه کنید.سعی در این است که با هزینه حدود بیمارستان دانشگاهی بیماران در خصوصی جراحی شوند متشکرم

سوال:

با عرض سلام.من 13سال پیش بخاطر کنسر لنفوم از ناحیه گردنم اسکار بخیه دارم می خواستم بدانم روشی برای از بین بردن جایی این اسکار که در حد 2 سانتیمتر است وجود دارد. و همچنین به علت پرتو درمانی پایین گردنم از ناحیه بالایی گردنم لاغرتر است.ایا روشی وجود دارد که من گردنم یه فرم یکسان داشته باشه.من در شهرستان هستم در صورت امکان داشتن ترمیم ای 2 مورد به خدمت شما برسم.با سپاس.
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید. متشکرم

سوال:

با درود فراوان دكتر دماغم را به خدا و شما ميسپارم تمام فكرو ذهنم شده اين فعلا كه چه شود با تشكر كاسب سمج
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام انشالله موفقیت آمیز است. متشکرم

سوال:

سلام خسته نباشید آقای دکتر.. من 3ھفتس عمل کردم پیش فوق متخصص جراح زیبایی ،و پره های بینیم کوچیک شده..الان که ظاھر جای بخیه ھا نسبت ب این مدت خیلی خوبه،ولی من از بعد میترسم که اسکار برجسته بشه، الان ھرچی به دکترم ھم میگم ،میگن نیازی ب کرم نیست و خودش محو میشه، راستش من میترسم چون سال پیش عمل لاپراسکوپی کیسه صفرا کردم و اون موقع ھم دکترم زدن کرم رو منع کردن و گفتن ب مرور جاش نمیمونه که الان اسکار برجسته و صورتی شده.. نگرانم برای بینیم ھم وقت موثر کرم ترمیم کننده بگذره و اسکار برجسته شه. آقای دکتر ممنون میشم شما راھنماییم کنید.
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام از سیلیکون ژل استفاده کنید. متشکرم

سوال:

من در صورتم بعد از جوش زدن دچار اسکار پوست شدم . اگه ممکنه بهترین روش رو برای ترمیم پوستم بهم بگین .ممنون
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام به متخصص پوست مراجعه کنید. متشکرم

سوال:

سلام حدود 5 ساله که رواکتون برای جوش صورتم مصرف میکنم میخواهم عمل زیبایی بینی انجم دهم ایا 6ماه مصرف نکردن دارو برای عمل کافیست؟ و اینکه ایا ازمایشهایی وجود دارد قبل از عمل انجام دهم که مطمئن شوم اثر دارو از بدنم رفته؟
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام بله . متشکرم

سوال:

سلام دكتر چرا بعد از عمل بعضي ها نوك بيني شان افتادگي پيدا ميكنه بخاطر جراح هست يا دليل ديگري داره با تشكر
( این سوال 4 سال قبل مطرح شد و 4 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام به تکنیک بستگی دارد .البته چند میلیمتر طبیعی است. متشکرم