× If you don’t speak "Farsi" contact Dr. Vaghardoost directly by sending a message on Whatsapp or Telegram: +989123366511

لیست سوالات

سوال:

با عرض سلام-بنده بینی خودرا عمل کرده و 2 روز بعد عمل و زیر گچ تیغه بینی شروع به حرکت به سمت چپ کرد به نظر شما مشکل چه بوده است؟-لطفا جواب رو بصورت sms بفرستید-باتشکر فراوان
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام شما باید ویزیت شوید تا جواب دقیق بگیرید. متشکرم

سوال:

سلام دکتر خسته نباشید،دکتر پاهای من از ناحیه زانو تا مچ نسبت به بقیه بدنم خیلی لاغر،توی سوالهاتون خوندم که پروتز رو پیشنهاد دادین ولی من از عمل ساق پا خیلی میترسم ممکن که این عمل به سلامتی پاها اسیب برسونه؟اگر بخوام تزریق چربی کنم بعد از 3بار دائمی میشه؟به خاطر تحرک پاها چربی جذب نمیشه و از بین بره؟دکتر ممنون میشم هزینه اش هم بگید،مرسی.
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام شما باید ویزیت شوید. متشکرم

سوال:

باسلام وعرض خسته نباشید، جناب دکتر بنده رینیت الرژیک دارم صبحها دماغ وچشمام ورم می کنه در ضمن می خوام عمل زیبایی بینی انجام بدم دماغ غضروفی دارم با یه برجستگی روی استخوان دماغ، لطفا راهنمایی بفرمایید
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام رینیت شما مانع عمل نیست ومی توانید عمل کنید،رینیت شما بعد از عمل تغیری نخواهد کرد. با تشکر

سوال:

باسلام. بعد از 37 روز از عمل جراحی ، آیا میتوان از کرم لایه بردار کترل برای از بین بردن جوشهای صورت و به ویژه نواحی روی بینی استفاده کرد؟ آیا میتوان به پهلو خوابید و اینکه باعت افتادن و ورم بینی نمیشود؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام حداقل 2 ماه باید از عمل بگذرد. متشکرم

سوال:

با سلام همسرم 28 سال دارد و به طور مادر زادی دارای افتادگی پلک سمت چپ است که البته در استرس و سرد درد بیشتر بروز پیدا میکند.آیا درمان دارد؟ با تشکر
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:باسلام بله،باید ویزیت شوند. متشکرم

سوال:

سلام اقای دکتر میشه ادرس مطبتون رو بدید؟مممنونم
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام بالاتر از چهارراه جهان کودک خیابان صانعی پلاک ساختمان نور واحد طبقه سوم. یکشنبه وسه شنبه 5-8. متشکرم

سوال:

سلام دکتر یک ماه و نیم پیش تزریق بوتاکس برای خط بین دو تا ابروم داستم ولی قیافم تغییر کرده و اصلا قیافه جدیدمو دوست ندارم راهی هست که اثرش زودتر بره و دوباره شبیه قبلم بشم؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام خیر،فقط باید صبر کنید. متشکرم

سوال:

سلام دکتر من میدتی مشتاقم بینیمو عمل کنم اخه من بینی نسبتن گوشتی دارم و خیلی اعتماد بنفسمو کم کرده. اما از عوارض عمل و بی هوشی میترسم اخه شایع شده هرکه بی هوش بشه درصد کمی برمی گردن.و مشکل تنگی نفس هم دارم که بعد از عمل بد دلیل بسته بودن بینی تا 10 روز باید با دهان نفسکشد می خواستم یه راهمایی کامل کنید .هم علاقی شدیدی به عمل دارم و هم میترسم . و می خواستم بدونم شما دکتر خوب در خوزستان سراغ دارید.
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام تمام بیماران بنده از 8 ساعت بعد از عمل هم از بینی نفس میکشند هم از بیمارستان با پای خود به خانه می روند. متشکرم

سوال:

با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر.در مورد بیهوشی عمل بینی سوال داشتم،اینکه به چه صورت هست و بیهوشی برای اولین بار مشکلی از لحاظ حساسیت ایجاد نمی کنه؟ورم بینی تا چه مدت بعد از عمل باقی می مونه(در صورتیکه بینی مشکل حادی نداشته باشه)؟برای گرفتن وقت عمل چند وقت قبل باید اقدام کنم(چون دانشجو هستم و مشکل زمان دارم)؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام در قسمت جراحیها جواب تمام سوالات شما وجود دارد.حداقل ک ماه قبل باید معاینه شوید. متشکرم

سوال:

با عرض سلام . دقیقا 71 روز است که ابدومینو پلاستی کرده ام. هنورشکمم ورم داردومایع سروما در شکمم تجمع کرذه البته نسبت به هفته های اول هم ورمم وهم اب شکمم کمترشده ولی خیلی نگران و ناراحتم. میخوام بدونم ایا این حالت طبیعی است وعلت این اب چیست وتا چند ماه باید صبرکنم تا یک شکم صاف وبدون ورم داشته باشم. خواهش میکنم جواب من را هر جه سریعتربدهید.چون همش دکترم میگه مشکلی نیست طبیعی خواهش میکتم من را از نگرانی دربیاورید. البته ابتدا پیاده روی والان ایروبیک و کاربا دستگاه کارمیکنم. باتشکرفراوان
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام ورمهای بعد ز عمل طبیعی است و به مرور از بین می رود. البته سروما بعد از عمل ابدومینو شایع است و باید در مطب کشیده شود. برای نظر دقیق باید معاینه شوید. متشکرم

سوال:

سلام دکتر اینکه گفتید rf برای پف پشت جشمم انجام ندم یعنی بی تاثیر هس ؟یا خطرناکه؟ اخه دکتر پس راه درمان پف جشم من جیه ؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام برای اطراف چشم توصیه نشده است ، برای نظر دقیق باید معاینه شوید. متشکرم

سوال:

سلام آقاي دكتر من خط لبم بخاطر تبخالهايي كه ميزدم يه جاهاييش از بين رفته و بعضي از قسمتهاي پوست لبم تيرست.ميشه فقط خط لبم ترميم بشهو رنگش يدست بشه؟چه راهي داره؟من از بوتاكس ميترسم چون فكر ميكنم بعد از چند سال ممكنه لبم كجو كوله بشه.ويا يجاهاييش اگه جذب بشه و يجاهايي بمونه لب زشت تر ميشه كه.اينطوريه يا من اشتباه ميكنم.آخه اطلاعاتي در موردش ندارم
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام با تزریق چربی بهتر می شود،البته تزریق ژل لب م مفید است ،برای نظر دقیقتر برای ویزیت تشریف بیاورید. متشکرم

سوال:

سلام آقاي دكتر سال گذشته يك دوره6ماهه درمان باداروي اكنوترن داشتم بعداز بالا رفتن تري گليسريد وكلسترولم درمان روقطع كردم الان دچارجوشهاي زير پوستي شدم شايد سوالم بي ربط باشه ولي تعريفتونو خيلي شنيدم مرسي آقاي دكتر.
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام لطفا سوالتان را از متخصص پوست بپرسید متشکرم

سوال:

با سلام اقای دکتر به نظر شما لیزر فراکشنال رو یه فوق تخصص جراحی پلاستیک میتونه به درستی انجام بده یا برم پیش متخصص پوست ؟؟؟واسه اسکار جوشام اخه وقت گرفتم در شهرستانم
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام به نظر اینجانب لیزر را باید جراح انجام دهد زیرا عوارض آن را جراح باید درمان کند،البته متصصین پوست آموزش آکادمیک در این رابطه دارند. متشکرم

سوال:

با سلام . خسته نباشید. اقای دکتر میخواستم بپرسم برای کوچک کردن سینه ها برای خانم ها جز جراحی میشه از لیپوساکشن استفاده کرد؟ و ایا این کار عوارضی ندارد؟ و نتیجه مطلوب حاصل میشود؟ با تشکر.
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام لپوساکشن به صورت محدود میتوان انجام دادفزیرا باعث افتادگی سینه میود .باید معاینه شود. متشکرم
با سلام لپوساکشن به صورت محدود میتوان انجام دادزیرا باعث افتادگی سینه میود .باید معاینه شود. متشکرم