× If you don’t speak "Farsi" contact Dr. Vaghardoost directly by sending a message on Whatsapp or Telegram: +989123366511

لیست سوالات

سوال:

دکتر شرمنده دوباره مزاحم میشم... سوال داشتم در مورد دماغ هایی که گوشتی هستند و دارای پوست ضخیم، عمل این دماغ ها چگونه است ؟ و % ریسک بعد من عکسام قراره به مطب فرستاده بشه براتون چند وقت بعد از مطب تماس میگیرن؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام ریسک عمل مانند سایر بینی ها است.اما نتیجه با تغیر کمتری است. بلافاصله با شما تماس گرفته خواهد شد. متشکرم

سوال:

با سلام و خسته نباشید.آقای دکتر دستگاه کرایولیپولیز برای از بین بردن چربیهای شک و پهلو واقعا بدون خطر و برگشت ناپذیر است؟هزینه آن جلسه ای چقدر است و شما انجام میدهید؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام پیشنهاد نمی دهم. متشکرم

سوال:

سلام خسته نباشيد ميخواستم پروتزسينه انجام بدم هزينه چقدراست ودرفصل گرما به خاطر عرق كردن زياد اشكالي ايجاد نميكند چندروزبعدميتوان به سركاررفت
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام هزینه 3 میلیون جراحی و 1.7 میلیون پروتز . نگران نباشید مشکلی ندارد. 1 هفته نیار به استراحت دارید. متشکرم

سوال:

درود و خسته نباشید بینی من کمی گوشتی و تا حدودی هم کج هست.به طور کل از دهان نفس میکشم و شبها موقع خواب دهانم بازه اما با این اوصاف نمی دونم دجار انحراف بینی هستم یا خیر. می خوام بینیم رو هم زیبایی و هم اگه لازم باشه انحرافشو بر طرف کنم. عکس و ضمیمه کردم و ضمنن میخاستم بدونم بخاطر گوشتی بودن بینیم ایا احتمال برگشت فرم بینیم وجود داره؟ و هزینه عمل چقدر میشه؟ باتشکر از توجهتون
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام برگشت نداریم و هر دو باید باهم جراحی شود هزینه در بیمارستان دانشگاهی 2.5 میلیون ودر خصوصی از 3.5 تا 5 میلیون بر اساس محل جراحی. متشکرم

سوال:

با سلام . من در تاريخ 91/06/06 بيني خود را جراحي نموده و در گوشه سمت چپ ورم موضعي داشته كه بنا به گفته پزشك معالجم تزريق ( براي ورم -كورتون ) را در 2 ماه گذشته انجام داده و پس از يك ما در همان ناحيه كمي بالاتر و همچنين در قسمت بالايي (كه عينك قرار مي گيرد ) كمي فرو رفتگي ايجاد شده است كه به دليل قرمزي و جوش به فوق تخصص پوست مراجعه كردم و ايشان نظرشان بر حساسيت وچسبندگي بوده است وبه بنده يك پمد ترتينوئين 0/05 براي مصرف هفته اي 2-3 بار وقرص ويتام ث روزي 3 بار تجويز نموده وگفتند بدون هيچ ور رفتني 1 ماه تحمل كن وبعد بيا .جراح خودم تجويز روتوش را براي 3 ماه بعد كردند وبه جراح بيني ديگري مراجعه كردم وايشان نظر جراحي مجدد داشتند .با جراحي مجدد مخالفم به نظر شما چاره چيست وچه بايد كرد فقط اين موضوع وسواس زياد وناراحتي زيادي را در من سبب شده است . با تشكر از راهنمايي تان
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام لطفا برای ویزیت تشریف بیاورید وعجله نکنید.خیلی وفتها زمان مشکل را حل می کند. متشکرم

سوال:

من در تاريخ 91/06/06 بيني خود را جراحي نموده ام ودر حدود 2 ماه پيش بنا به گفته پزشك جراحم به خاطر نخوابيدن ورو يك قسمت در حدود مقدار كمي امپول كورتون تزريق داخل بيني انجام دادم و بعد از يك ماه درقسمت بالاي بيني (جايي كه عينك قرار مي گيرد ) وهم رقسمتي كمي بالتر از ورم ابتدايي فرو رفتگي ايجاد شده است و همچنين در ان قسمت بالايي كمي جوش وقرمزي داشتم كه در تاريخ 92/03/17 به فوق تخصص پوست مراجعه كردم يك پمد وروزي سه بار قرص ويتامين ث داده وگفتند چسبندگي ايجاد شده است و باهاش ور نرو وهيچ كاري نكن وفعلا تا يك ماه داروها رو بخو وپمد مصرف كن وبعد بيا ودر همان تاريخ به جراح ديگري از بيني نشان دادم وايشان گفتند كه نياز به عمل مجدد است وبا روتوش هم نمي توان كاري كرد ولي اصلا به دوباره عمل كردن معتقد نيستم و در ضمن دكتر خودم گفت كه اگر در 2 -3 ماه آينده درمان نشد با يك روتوش 10 دقيقهاي رفع مي شود به نظر شما چه كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا ناراحتم . باتشكر
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام ب لطفا برای ویزیت تشریف بیاورید و عجله نکنید خیلی وقتها زمان مشکل را حل می کند. متشکرم

سوال:

با سلام، احتراما" از حدود هفت ماه پيش يك جوش بزرگ (شبيه جوش غرور) بر روي بيني اينجانب (زير پايه عينك) به وجود آمد و تثبيت گرديد (عكس ضميمه). متخصص پوست قصد استفاده از كوتر RF به همراه نمونه‌برداري دارد. پزشك ديگري با تشخيص احتمالي كلوئيد، در شروع درمان پيشنهاد تزريق تريامسينولن را داده است. از سوي ديگر بر روي گونه اينجانب يك خال كوچك گوشتي از قبل موجود بود كه حدود دوماه پيش، در عرض يكماه تقريبا" دو برابر شد و سپس شروع به خشك شدن و تكه تكه جدا شدن نمود كه در عكس ضميمه، شرايط فعلي خال دوم مشهود است. لطفا" در صورت امكان اظهار نظر فرماييد. با تشكر..
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام به بیمارستان رازی جهت ویزیت و جراحی مراجعه کنید. متشکرم

سوال:

با عرض سلام من در سوئد زندگی میکنم و تمیتوانم به ایران باز گردم و میخواستم بینیم را عمل کنم هم پلیپ و هم عمل زیبایی میخواستم ببینم ایا امکانش هست که ما بخوایم اینجا یا دیگر کشورهای اروپایی این عمل را توسط پزشکان ایرانی انجام دهیم ؟ با سپاس فراوان
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام بهترین جراحان پلاستیک دنیا ایرانی هستند . و بزرگترین آنها دکتر غیوران در آمریکا. متشکرم

سوال:

با سلام.9 اردیبهشت 92 عمل زیبایی بینی با دکتر وقردوست عزیز در بیمارستان رازی داشتم و باتوجه به شکستگی و انحرافی که بینیم از قبل داشت و مشکل تنفسی هم که داشتم از نتیجه عمل و فرم بینی ام خیلی راضی هستم و مشکل نفس کشیدنم هم به طور کامل رفع شد والان خیلی خوشحال هستم که یکی از بهترین جراحان پلاستیک ایران را انتخاب کردم چون نه دردی تحمل کردم و نه کبودی در صورتم داشتم.خیلی دوستتون دارم و هیچ وقت فراموشتون نمیکنم.
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام بسیار سپاسگذارم.

سوال:

ایا میشودبجای تزریق به لبها از پروتز لب استفاده کرد-اباعوارضی هم داد؟هزینه ان چقدرست؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام اینجانب پروتز استفاده نمی کنم و پیشنهاد نمی دهم. متشکرم

سوال:

باسلام.من دارای انحراف بینی هستم و در سن 11 چند دکتر حلق و بینی و زیبایی سالگی در اثر ضربه بینی ام شکست و در سن 19 سالگی هم انحراف آن را جراحی ولی باز مشکلاتم عود کرده و باز یکی از سوراخهای بینی ام خیلی تنگ شده و در تنفس خیلی دچار مشکل هستم .به چند پزشک زیبایی و حلق و بینی مراجعه کرده ام و با معاینه تعدادی گفتند فقط جراحی انحراف کافی است ولی تعداد دیگری از پزشکانم معتقدند که من اساسا سوراخ بینی ام کوچک است وبایستی جراحی زیبایی نیز داشته باشم و این نظرات مختلف باعث شده که من سردرگم باشم و عملم را عقب بندازم و از طرفی خیلی هم ترس اینرا دارم که باز بی ثمر باشد و بعد از چند سال به حالت اولیه برگردد.ممنون میشوم مرا راهنمایی فرمایید
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید.اما اینجانب عمل باز را برای انحراف بینی انجام می دهم که حتما همراه عمل زیبایی است. متشکرم

سوال:

ضمن سلام وتشکر بنده نیاز به عمل بلفروپلاستی به همراه تراش استخوان کاسه چشم ولی صرفا در یک سایت ویک پزشک که ادعا دارد این عمل را انجام میدهد حالا این سوال مطرح است که این عمل یه عمل سخت است و اینکه ایا حضرتعالی نیز این عمل را انجام میدهید ودر غیر این صورت ایا کسی را معرفی مینمایید مرسی
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام انجام می دهم و باید ویزیت شوید. متشکرم

سوال:

با سلام /آقای دکتر من مشکلم این است که عرض باسنم کم است هم نسبت به شانهایم و هم اینکه با شکمم تقریبا یکی است در ضمن من شکم ندارم چند سال است ورزش میکنم دکتر همچنین باسن کوچکی دارم که این ایراد را بیشتر نشان می دهد .دکتر عزیز آیا راه حلی دارد ؟من با ورزش زیاد پا و باسن دچار زانو درد شده ام و الان که نمی توانم ورزش کنم تناسبم را از دست داده ام .لطفا مرا راهنمایی کنید .متشکرم
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید. متشکرم

سوال:

باسلام.من رزمی کار هستم. بینی من چند بار شکسته و استخوان آن خیلی بزرگ شده . و با هر ضربه ی نسبتا شدیدی میشکند و خونریزی میکند . میخواستم ببینم میتوانم فقط استخوان اضافه آد را بردارم؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام سی تی اسکن باید انجام شود. متشکرم

سوال:

با درود . من ورزش رزمی کار میکنم .بینی من چند بار شکسته است و استخوان آن خیلی بزرگ شده است.هربار ضربه ای میخورد خونریزی میکند یا اگر کمی شدید باشد میشکند.میخواستم ببینم میتوانم فقط استخوان اضافه آن را بردارم؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید. متشکرم