× If you don’t speak "Farsi" contact Dr. Vaghardoost directly by sending a message on Whatsapp or Telegram: +989123366511

لیست سوالات

سوال:

من در زیر چشمهایم به طور ارثی دو خط که تا زیر گونه هایم کشیده شده دارم.یک حالت افتاده به چشمانم داده که زیبیایی ام را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.نظر شما در مورد جراحی پلاستیک و از بین بردن این خطوط چیست.با تسکر فراوان
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ویزیت شوید، هم تزریق چربی و هم پروتز برای این مشکل داریم. متشکرم

سوال:

سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر.آقای دکتر لوله هایی که تو بینیم گداشتید یه کم تنفس رو برام سخت کرده.با سرم شستشو میدم اما میترسم فین کنم. گفتید یکشنبه بیام هم آتل رو بردارید هم لوله هارو نمیشه زودتر بیام؟؟؟بد اینکه چسبی که از زیر آتل اومده دور سوراخ بینیمو دست نزنم چون خون خشک شده روش؟؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید با تشکر.
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام یکشنبه مراجعه کنید.نترسید فین کنید. متشکرم

سوال:

باسلام و ضمن خسته نباشید من روز یکم خرداد کلینینک شیخ بهایی عمل کردم .طی تماس تلفنی که باشما داشتم اعلام کردید سه شنبه هفته آینده برای کشیدن بخیه و برداشتن گچ نزد شما بیایم .از آنجا که سه شنبه وچهارشنبه تعطیل رسمی میباشد امکان دارد روز یکشنبه به شما مراجعه کنم؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام یکشنبه مراجعه کنید. متشکرم

سوال:

با سلام وتشکر فراوان خدمت شما دکتر صبور و مهربان و خنده رو تا چه مدت باید از سرم شستشو استفاده کرد چه مدت طول می کشد تا جای بخیه بینی از بین برود آیا باید از کرم خاصی استفاده کرد تا جای بخیه زودتر از بین برود تشکر خیلی خیلی فراوان
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام 1 ماه. 6 ماه . سیککتیو. متشکرم

سوال:

سلام و خسته نباشید من 23 سالمه و سینه های غیر قرینه دارم که به تازگی تصمیم به جراحی گرفتم فعلا به 2تادکتر مراجعه کردم یکی از اون ها گفت که می تونه بافتی رو که از سینه ی بزرگتر برداشته می شه به سینه ی کوچکتر انتقال بده اما احتمال شیر دهی با سینه ی بزرگترم کم می شه.یکی هم گفت اون روش انتقال بافت باعث میشه مامو و سونو گرافی جوابش غلط شه و باید سینه ی کوچک رو با پروتز بزرگتر کنم تا حجم کمتری از سینه ی بزرگم برداشته شه و حتما می تونم با هر دو شیر بدم.من نگرانم که با گذاشتن پروتز مدام حس کنم یه چیز اضافه تو بدنمه و احساس ناراحتی کنم.آیا این پروتز ها دائمی ان؟بعد از مدتی عضوی از بدن من می شه؟کدام روش درست تره تشکر فراوان دارم اگه راهنماییم کنین یک دنیا سپاس
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید معاینه شوید ولی پروتز روش مناسبی است . انقال بافت را توصیه نمی کنم و علمی هم نیست. متشکرم

سوال:

سلام اقای دکتر امکان گرفتن رژیم شدید لاغری تا چند وقت قبل از عمل ممکنه؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام 1 ماه. متشکرم

سوال:

سلام اقای دکتر مولتی ویتامین مینرال چند روز قبل از رینوپلاستی باید قطع شود؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام نیازی به قطع کردن ندارد. متشکرم

سوال:

سلام اقای دکتر خسته نباشید من چند هفته ی دیگه خدمت شما رینوپلاستی دارم چند تا سوال داشتم 1- من به دلیل الرژی هرروز صبح به مدت چند دقیقه ممتد عطسه میزنم برای عمل مشکلی نیست؟2- برای روز عمل چه چیزایی باید همراهم باشه؟ (قبلا توی سوالا خونده بودم اسم یه نوع بخیه و یه نوع کمپرس رو فرموده بودین اگه لازمه لطف کنین یکبار دیگه تکرار کنین.) ممنون از وقت گرانبهاتون
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام مشکلی نیست لوازم در بیمارستان موجود است. متشکرم

سوال:

با سلام و عرض ادب خدمت آقاي دكتر پسر مجردي هستم كه از سن بلوغ سينه هايم بزرگ شد ه اند ( ژنيكو ماستي) هفته گذشته به پزشك فوق تخصصي پلاستيك مراجعه نمودم گفت يا بايد عمل بصورت ساكشن باشد (دو طرف سينه سوراخ شود) كه نتيجه عمل 50 درصد حجم كم مي شود يا بصورت برش زير سينه و نوك سينه كه 5 ساعت عمل آن زمان مي برد 70 تا 80 درصد حجم سينه ها كم ميشود واقعيت اين است كه من از 5 ساعت بيهوشي مي ترسم آيا 5 ساعت بيهوشي خطرناك نيست؟ شما كدام عمل را پيشنهاد مي كنيد ؟ آيا عوارض بعد از عمل خطرناك نيست ؟ سوال ديگر من اين است با برداشتن سينه ها آيا اختلالاتي همانند ترشح غدد يا عقيم شدن و تغيير صدا بوجود نمي آيد از جنابعالي بي نهايت سپاسگزار هستم كه به سوالات من پاسخ دهيد
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام عمل باز فقط نیم ساعت طول می کشد! باید ویزیت شوید تا مشخص شود کدام برای شما مناسب است. متشکرم

سوال:

سلام آقای دکتر خسته نباشید من بینی ام 3 سال پیش عمل کردم اما کلوملا از پرده های بینی جلوتر راهی هست برای این مشکل ؟اگرباشه پرده ها میکشید پایین؟نیاز به ترمیم دار؟
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام باید ترمیم شود.برای ویزیت تشریف بیاورید. متشکرم

سوال:

باسلام .آقای دکتر باتوجه به اینکه میگن لیزر رادیو فرکانسی صورت رو لاغر میکنه وco2هم امکان لک شدن رو داره با این اوصاف شما کدوم لیزر رو برای جوان سازی وافتادگی صورت پیشنهاد میکنید . اصلا بهترین لیزر یا روش دیگه برا این کار چیه ؟یک دنیا ممنون
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام بنده لیفت صورت را پیشنهاد میدهم نه لیزر. متشکرم

سوال:

با سلام و خستا نباشيد ، مي خواستم هزينه عمل ليفت سينه رو بدونم. با تشكر
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام 3.5 میلیون. متشکرم

سوال:

سلام.جناب دکتر هزینه ی لیپوساکشن شکم و هزینه ی لیپولیزر شکم رو می خواستم بدونم. لطف می کنید. ممنون
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام 2.4 میلیون. متشکرم

سوال:

سلام خسته نباشيد زدن چسب بعد از عمل براي چيست و بعد از چه مدت بيني شكل نهايي خود را بدست مي آورد با تشكر ممنون
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام فقط برای تورم و بعد از یک ماه دیگر نیازی نیست. بعد از 6 ماه تا یک سال شکل نهایی ایجاد می شود. متشکرم

سوال:

با درود خدمت شما آقای دکتر می خواستم بپرسم بعد از عمل پروتز سینه تا چند وقت باید از سوتین طبی استفاده کنم؟ آیا بعد از دو هفته استراحت میتونم از سوتین دیگه ای استفاده کنم؟ یا استفاده از سوتین طبی همیشگیه ؟ ممنون میشم بهم بگید از چه زمانی میتونم سوتین دیگه ای استفاده کنم؟ با تشکر از ملاحظه شما.
( این سوال 5 سال قبل مطرح شد و 5 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )

پاسخ:با سلام فقط یک هفته لازم است و بعد از آن دلبخواهی است. متشکرم